Narman Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek YBO

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Biz, ŞAÇSÖ YBO Olarak ; Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenime Öğrenci Yetiştirmek İçin Varız.

Başarılar: Eğitim alanı başarılarımız ilçemizde düzenlenen bilgi yarışmalarında birincilik, ikincilik gibi başarılarımız bulunmaktafır. Okulumuz spor alanında bir çok başarıları bulunmaktadır.

Saatler: Ders başlangıç saati: 08:30 Öğle arası..........: 11:40 Ders başlangıcı.....: 14:40 Ders bitişi.........: 15:00
Isınma: Okulumuz merkezi kalorifer sistemiyle ısınmasını sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Robotik sınıfı
Proje Çalışmaları:

WEB - https://narmanybo.meb.k12.tr

Adres - CAMİİSAĞIR MAH. YATILI İLKÖĞRETİM OKULU KÜME EVLERİ ŞEHIT AST.CVS. SONER ÖZUBEK YATILI BÖLGE OKULU BLOK NO: 1A NARMAN / ERZURUM

Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Okulumuz 4+4+4 eğitim sisteminin ikinci dörtlük sistemi yani ortaokul olarak eğitim-öğretim vermektedir.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İlçe merkezine ulaşım insanların kendi imkanları ile sağlanmaktadır. İl merkezine ulaşım belediye otobüsüyle veya dolmuş hatlarıyla saylanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 98 km mesafe bulunmaktadır. İlçe merkezine 2 km mesafe bulunmaktadır.